Forside

Wellmaxx Brand

Wellmaxx® har været tilstede på markedet som ekspert indenfor aktive ingredienser for professionel kosmetik i seks år. I 2011 begyndte Wellmaxx® med sin anti-aging serie hyaluron. Det blå og sølv farveskema tilhører denne serie. Et blikfang er leveret af vanddråberne som et stilistisk hjælpemiddel og symbol på fugtgivende effekt af hyaluronsyre. Fordi det er den utrolige magt og skønhed af vand, som vælter tordnende ned, der førte til ideen om den første Wellmaxx® serie.

DeVee

DeVee Premium Skin Care produkterne er en serie af produkter ligeledes udviklet og produceret på tyske laboratorier. DeVee produkterne er baseret på hyaluronsyre af både høje og lave molekyler. Dette betyder at produkterne er i stand til at trænge endnu dybere ned i huden og at de med det samme giver en synlig effekt.

LiftMEE

LIFTmee er apparaterne som både kan bruges til at lave specialbehandlinger på klinikken, men som ligeledes kan sælges med hjem til kunden. Galvanisk strøm og ultralyd kombineret med hyaluronsyre produkter (wellmaxx eller devee) strammer op, giver glød og fylder overflade rynker. Da ultralyd har descinficerende effekt, kan LIFTmee med fordel bruges, på uren eller akne hud og evt. betændte udbrud vil blive beroliget med det samme.


Wellmaxx Hyaluron

teaser_hyaluron_1

Wellmaxx Cellular Lift

teaser_cellular-lift_2

Wellmaxx Concentrates

teaser-concentrates

Wellmaxx Shape

teaser_shape

Wellmaxx Detox

teaser_detox_151015