Anbefalinger

 

Alle Wellmaxx® serier er designet til at give frie tøjler til dine egne personlige præferencer, så du kan kombinere produkterne præcis som du ønsker. Wellmaxx® bygger på et koncept, der bruger særligt effektive, gennemprøvede ingredienser til alle hudtyper og hudtilstande. Hver serie er kendetegnet ved en særlig kombination af aktive ingredienser.

Kombiner altid dag- og nathudpleje (f.eks hyaluron anti-age day & night absolut cream rich) med et intensivt pleje produkt til daglig hudpleje (anti-age moist intense gel concentrate). Du kan også jævnligt bruge et intensivt plejeprodukt med spa karakter som en del af din hudpleje (fx. en af ​​hyaluron ampullerne eller hyaluron perfect hydration mask).

Ved “spa karakter”, mener vi, at du kan have fx. en maskedag en gang om ugen, eller forkæle dig selv med en ampulkur fra tid til anden. Trods alt: den regelmæssighed og sammenhæng, som du bruger på dine Wellmaxx® produkter er afgørende for hudplejens succes og synlige resultater!

Planlæg dine ferie- eller forretningsrejser i forvejen: perfekte ”tag med” produkter er tuber og dispensere i et lille, kompakt sortiment, der dækker dine behov for hudplejeprodukter. Følgende kombination er fx. ideel til din håndbagage: hyaluron gentle deep clean face wash (udrensning), hyaluron Collagen Booster anti-age dag & nat serum koncentrat (ansigtspleje), hyaluron anti-age dag & nat perfekt eye gel (pleje til huden omkring øjnene) og hyaluron shower peeling (shower gel).

Kig på din hud regelmæssigt i en passende belysning: har den ændret sig? Hvordan er tilstanden i øjeblikket? Er der hudområder, der skiller sig ud i særdeleshed? Om nødvendigt, kan du ændre sammensætningen af ​​din nuværende hudpleje på baggrund af, hvad du ser.
fx: Din hud er generelt mere tør end normalt (om vinteren, på skiferie, efter en periode, hvor du har modtaget lidt frisk luft). Skift nu, fra hyaluron anti-age dag og nat fluid concentrate til hyaluron anti-age dag & nat absolutte cream rich.
fx: Du opdager bittesmå udtrykslinjer omkring panden, i bunden af ​​næsen og omkring munden, og bruger ampuller til at bekæmpe rynker på grund af tørhed, såsom hyaluron + calcium anti-age dag & nat ampuller . Skift til den perfekte anti-aging booster mod linjer og udtrykslinjer og brug hyaluron + stamcelle ekstrakt ampul.

Hvis du har en forkærlighed for ren naturkosmetik og kommer bedre ud af det med højkvalitets, aktive planteekstrakter, økologiske ingredienser og naturlige olier, ville det være godt at vælge den NaTrue-certificerede kosmetikserie organics. Den lille, kompakte serie med et sortiment af seks produkter tilbyder skønhedspleje fyldt med naturlig vitalitet, med moderne og brugervenlige variationer.

Hvis du stoler på en effektiv, tidlig rynkekorrektion og har sat dig som mål at ‘overliste’ aldringsprocessen; din livsstil er moderne og teknologi-bevidst; du har tillid til den videnskabelige udvikling og fremskridt i alle discipliner.

Så er din yndlings den nye Wellmaxx® serie cellular lift. Hvert af disse seks produkter udviser intensive reparationsegenskaber, takket være aktive peptid komplekser. Ved hjælp af denne innovative teknologi, der rangerer blandt de øverste aktive ingredienser på kosmetik markedet i dag, er du vidne til en effektiv rynkekorrektion. Vækstfaktorerne i huden stimuleres optimalt og efterlader din hud mere fast og mere elastisk.

Kosmetisk hudpleje begynder måske med ansigtet, men huden på din krop skal behandles med mindst samme niveau af opmærksomhed. Udover ”wellness-” og friskhedseffekt, er den nye Shape hudplejeserie et optimalt program til at understøtte plejen af din figur, inklusive et opstrammende anti-cellulite program. Fire kropsprodukter hjælper dig med at opnå en attraktiv og harmonisk silhuet. Målet her er synligt at minimere problemområder og samtidig give varig opstramning til din hud.