Ingredienser

 

A – vitamin
Fedtopløselig vitamin, der gør huden smidig og reducerer små rynker. Den stimulerer hudens evne til at regenerere sig selv, udjævner ændringer i teinten som følge af alder og regulerer udviklingen og nedbrydningsprocesserne i væv og celler. A vitamin fremmer desuden celledelingen i hudceller og dannelsen af ​​elastiske fibre. Dette efterlader huden generelt mere smidig.
Aften primula ekstrakt
Den fås fra frøene af aften primula og har mange egenskaber. Huden gavner først og fremmest af dennes regenererende, fugtgivende og blødgørende effekt. Desuden er denne ekstrakt også en optimal bekæmper af de frie radikaler.
Allantoin
Er et produkt af protein fra naturen og findes fx. i hestekastanje bark, ahorn træer, hvedekim, kulsukker, skorzonerrødder og rødbeder. Allantoin virker lindrende og er desuden værdsat for sin regenererende, udglattende og fugtgivende egenskaber.
Aloe vera (fra kontrolleret, økologisk landbrug)
Geléen produceret af de tykke, kødfulde blade af aloe planten indeholder polysaccharider og mineraler, såsom calcium, magnesium, zink, selen; vitaminer, aminosyrer og sekundære plantestoffer (flavonoider). Alle disse ingredienser beskytter cellemembranen og har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Geléen hjælper huden med at bevare fugten, accelererer dannelsen af ​​nye celler og fremmer regenerering.
Aquaporine plus
Optimerer fordelene af vand i hudceller ved at fremme udbredelsen af ​​fugtniveauet. Yderligere fordele er evnen til at øge niveauet af hyaluronsyre i huden.
Aquaxyl® (Hydrosystem)
Multi-step fugtgivende system, lavet af naturlige stoffer, der reducerer hudens tab af fugt og samtidig øger dens vanddepoter. Begge virkninger styrker hudbarrieren og sørger for en jævn teint med sunde strukturer.
Arganolie
Værdifulde naturlige olie fra frugten af ​​Argan træet, der anses for værende meget stabil og har en afbalanceret sammensætning af oliesyre, linolsyre og palmitinsyre. Den dækker således et bredt spektrum af fedtsyrer. Den høje koncentration af α-tocopherol (vitamin E) fremmer hudens egne funktioner. Takket være sine celle-stimulerende effekter er olien ofte brugt i anti-aging formler.
Balsam
Hver gang huden renses, vaskes ikke bare snavs af, men også de naturlige olier i huden. De lipidgendannende ingredienser beskytter huden mod uønsket affedtning og udtørring. Den naturligt udvundne microlipid system af kokos og solsikkeolie øger fugten i huden og gør den blød og lækker.
Betain naturlig ekstrakt
Denne ekstrakt af sukkerroer har en ekstraordinær evne til at binde vand og har høje fugtgivende egenskaber. Dens beskytter huden mod mekaniske og kemiske skader og samtidig forbedrer den følelsen af huden. Som en aktiv ingrediens i forbindelse med anti-aging produkter, beskytter den celleproteiner fra skader.
Biolipid med høj ydeevne
Et naturligt tilsætningsstof som stammer fra kokos og solsikkeolie, der øger et produkts fugtgivende egenskaber til ”high-performance” niveauer samtidig med den gør huden blødere og glattere.
Bisabolol
Ved 45%, er alfa-bisabolol en vigtig bestanddel af kamille og har anti-inflammatoriske virkninger. Den modvirker irritation og rødme og bremser bakterievæksten. Den udløser ikke nogen allergiske reaktioner og er en perfekt aktiv ingrediens for hud, beskadiget som følge af solskoldning.
C – vitamin
Kombination med palmitinsyre gør denne C-vitamin fedtopløselig, i modsætning til ren C vitamin. Det forhindrer oxideringen af de umættede fedtstoffer, aktive ingredienser og æteriske olier.
Calcium
En optimal cellulær samhørighed i huden gør den modstandsdygtig og den bevarer derfor sin støttefunktion. Det gør huden smidig og fast. For at udføre denne beskyttende funktion, er calcium vigtig for huden.
Collagen booster
Denne syntetisk fremstillet peptid, stimulerer collagensyntesen ved at efterligne kroppens egen mekanisme. Den efterlader huden synligt glattere og smidigere. Dybe rynker kan reduceres markant, og det generelle udseende af huden forbedres. En anden fordel, som denne unikke aktive ingrediens giver, er de varige og synlige anti-rynke effekter da den øger hudens egen produktion af hyaluronsyre.
D – panthenol (vitamin B5)
Provitamin B5 accelererer regenerering af moden hud ved at øge energiomsætningen i hudcellerne samt hastigheden af ​​celledelingen. Vand bindes, og det afbalancerer fugtniveauet i huden. Den beskytter mod solskoldning, stimulerer hudens naturlige pigmentering og har egenskaber, der er anti-inflammatoriske og beroligende på samme tid.
E – vitamin (tocopherolacetat)
α-tocopherol er en af ​​de bedste stoffer mod frie radikalier, som er uundværlige til cellulær beskyttelse. Den spiller en afgørende rolle i cellulær regenerering og forlænger levetiden af cellerne. De gennemprøvede effekter omfatter en stigning i hudens fugt, udglattende effekt, forbedret elasticitet i huden og en forsinkelse af aldringsprocessen forårsaget af UV-stråling.
Euphrasia ekstrakt
I naturlig medicin, bruges det til at dulme betændelsestilstande i øjne, øjenlåg og hornhinde, og det lindrer trætte øjne. Niveauer af de helbredende ingredienser som glycosid, rhinanthin, æterisk olie, fed olie, harpiks, bitre bestanddele, sukker, salte, Euphrasiatannin syre og aromastoffer afhænger af det pågældende grosted. Planter dyrket i bjergrigt terræn er særligt rige på aktive ingredienser.
Fucogel
Denne ekstrakt af soja og majs skaber en beskyttende og fugtgivende film, der dannes på hudens overflade. Dette kan hjælpe med at udglatte tørhedsrynker og fine linjer på huden.
Ginkgo biloba ekstrakt
Ekstrakt fra bladene af Ginkgo biloba træet beskytter mod de skadelige virkninger af UV-lys, fremmer cirkulationen og stimulationen i vævet, forbedrer iltningen og mikrocirkulationen i huden og har regenererende effekter generelt. Fordi det beskytter huden mod irritationer og inflammationer, er det også velegnet til de mest følsomme hudtyper.
Glycerin (plante-baseret)
I kosmetik bruges glycerin til at hjælpe med fastholde fugten. Den hjælper huden med bevare det fugtniveau den behøver.
Græskarfrø ekstrakt
Komponenterne i denne ekstrakt hverken beskadiger eller irriterer huden. Det der er bemærkelsesværdigt er dens mattende egenskab med langsigtede virkninger som varer op til otte timer. Fordi ekstrakten giver fugt på samme tid, betyder det at huden ikke tørrer ud. Takket være sine komedogene egenskaber, er den ideel til hud, der har tendens til at fedte eller slå ud med urenheder.
H – vitamin (biotin)
Biotin er en del af B – vitamin gruppen, men på grund af sin enestående betydning for hud og hår, er den nævnt som en vitamin for sig selv. Mangel på biotin fører til bleg og fedtet hud, hårtab og skæl, sprøde negle og en øget tendens til at udvikle bumser og hudorme. Biotin indeholder svovl og griber ind i hudens fedtstofskifte.
Havsilke ekstrakt
Disse eksklusive kraftfulde pakker med maritim oprindelse er afledt af silkestråde fra blåmuslinger. De består af kollagen og elastin og er belagt med fibroin (silke). Takket være sin oprindelse, kan havsilke stimulere skabelse af keratin og kollagen. Dette forbedrer kvaliteten af ​​det netværk af bindevæv og efterlader huden fastere og strammere.
Hibiscus ekstrakt
Dette peptid kompleks stammer fra okrafrø. Det reducerer smilerynker i panden, i regionen omkring øjnene og mellem næse og mund. Processen svarer til en Botox injektion – men helt naturligt. Rynker holdes i skak, først mekanisk, da muskelsammentrækninger reduceres og næst, biologisk da modningen af cellerne forsinkes.
Hyaluronsyre
I kombination med vand, efterlader den organiske kvalitetshyaluronsyre en elastisk, ikke-klæbende og usynlig film på huden. Dette hjælper med at regulere hudens fugtniveau og giver fremragende fastholdelse af fugten. Huden synes markant glattere og fyldigere.
Lavmolekylær hyaluronsyre fører omgående til varig fugtboost (direkte virkning).
Højmolekylær hyaluronsyre forhindrer fugttab gennem dens virkninger på overfladen af ​​huden (indirekte effekt).
Hybenfrø olie (fra kontrolleret, økologisk landbrug)
Denne rene, koldpressede, vilde hybenfrø olie er rig på omega-3 fedtsyrer og vitamin C, men den indeholder også A vitamin, vitamin B1 og B2, og er derfor særlig velegnet til tør og meget tør hud.
Isoflavoner
Isoflavoner udvindes af rødderne fra irisplanten, og forhindrer nedbrydningen af ​​kollagen og elastin. Hudens barriereegenskaber bliver styrket og vandtab er forhindret på samme tid. Iris isoflavoner er en anti-stress aktiv ingrediens med anti-rynke effekter; dette gør dem særligt interessante til brug på krævende hud.
Jojobaolie
Olien stammer fra de nøddelignende frø fra ørkenplanten jojoba og er meget stabil og ikke harsk. Den er meget let at fordele på huden og efterlader den glat og smidig.
Koffein
Koffein kommer fra te- og kaffebuske, mate-planten samt fra kakao- og kolatræet. Koffein stimulerer processen af fedtnedbrydning og bidrager til lipolyse (nedbrydningen af lipider).
Kompleks af hvid, grøn og rød te
Tredobbelt kompleks af de unge teblade af ædel hvid te, de fermenterede blade af grøn te og gærede blade af rooibus te, der bliver røde under tørringsprocessen. Da alle tre sorter af te er rige på polyfenoler og flavonoider, tilbyder de en eksemplarisk antioxidant beskyttelse mod frie radikaler forårsaget af miljømæssige årsgaer og UV-lys. Fordi hudens modstandskraft styrkes, og tegn på aldring forsinkes, kan huden bevare et ungdommeligt udseende længere.
Lotus ekstrakt
Dens positive virkninger på den menneskelige organisme har været kendt for de traditionelle helbredende metoder i århundreder. Den ekstrakt, som er direkte afledt af lotus blomsten, normaliserer hudens fugtighed og kan stimulere revitaliserende processer i huden.
Lysbeskyttelsesfiltre, organiske
Disse filtre tillader effektiv beskyttelse af huden mod ældning som følge af udsættelse for lysstråling. De indeholder molekyler, der gør UVA-og UVB-stråling harmløse. UVB-stråling spiller en vigtig rolle i udviklingen af inflammatoriske processer (solskoldning), mens UVA-stråling kan udløse patologiske hudreaktioner.
Macadamia nøddeolie
Denne nøddeagtig olie har en høj koncentration af palmitoleinsyre, hvilket gør den særlig hudvenlig. Den absorberes meget let af huden og beskytter den mod udtørring.
Mandelolie
Presset fra frøene af sød mandel, er den duftende og rene mandelolie velegnet til alle hudtyper – inklusive den følsomme hud. Den er af høj kvalitet, ikke-tilstoppende og trænger dybt ind i huden, da det kan passere gennem barrieren af ​​hornlaget. Samtidig stabiliserer den hudens naturlige balance og reducerer hudens ruhed og fugtmangel. Med sine mere end 90% enkelte og dobbelte umættede fedtsyrer, har mandelolien en af ​​de højeste værdier af alle eksisterende tilgængelige olier.
Olivenolie (fra kontrolleret, økologisk landbrug)
“Native olive oil extra” er betegnelsen for den øverste kvalitetsklasse – udledes direkte gennem koldpresning af oliven. Den indeholder α-tocopherol (vitamin E), som er vigtig for stofskiftet, simple og komplekse phenoler, phytosteroler og op til 2% squalane. Dens egenskaber er stimulerende og anti-inflammatoriske og fremmer blodcirkulationen. Fordi den optages meget langsomt ind i huden, blødgør den tør, skællende og ru hud, mens den samtidig giver fugt og beskyttelse.
Overfladeaktive stoffer (milde)
Disse stoffer har en hydrofil og en lipofil komponent og reducerer overfladespændingen af ​​vand. Dette gør hudrensningen skånsom og effektiv. Rene plantebaserede overfladeaktive stoffer er produceret ved hjælp af råstoffer som kokosolie og fruktose. De er skånsomme mod huden og biologisk nedbrydelige.
Peeling agent
Ultrafine peeling kugler, i én fast størrelse og uden skarpe kanter der blidt befrier huden for ​​døde hudceller, og efterlader en velplejet og glat hud bagefter. Teinten ser bedre og mere raffineret ud.
Pentavitin
Dette fugtfastholdelsesstof udvundet af naturligt sukker omtales som en “fugt magnet”, fordi det effektivt gemmer vand i huden i en længere periode. Fordelen ved denne bundne fugtighed er, at det ikke kan vaskes ud. Fordi de fine rynker forsvinder, ser huden mere strålende og friskere ud og er glat og fast.
Peptid Matrixyl 3000
Det særlige ved denne aktive ingrediens er den kraftfulde kombination af en række peptider, der alle har til formål at påvirke den cellulære kommunikation. Peptider er budbringer stoffer, der spiller en afgørende rolle i udførelsen af ​​hudens egen reparationsprocesser. De kan regulere den cellulære aktivitet, der begynder at aftage med alderen. Systematisk støtte af denne aktivitet kan fremkalde synlige anti-rynke effekter.
Peptid Syn-Coll
Denne anti-rynke aktive ingrediens kopierer en naturlig peptid, der ikke kan absorberes af huden i sin naturlige form. Dens virkninger er blevet podet på en mindre molekyle i laboratoriet, hvilket gør det brugbart til hudpleje. Her fremhæves den muskelafslappende virkning. Den afbalancerer kollagen underskuddet, således at dybden på rynkerne kan reduceres og overfladen af huden forbedres.
Peptid Vinci 02
Denne biomimetiske peptid har intensive reparationsindvirkninger på hudens bindingsstof. Den forbedrer regenereringen og de helbredende processer i huden, fremmer kommunikationen mellem cellerne og dermed cellulær samhørighed og dannelsen af ​​de proteiner, der giver vævet dets stabilitet og elasticitet.
Primula ekstrakt
Denne ekstrakt stammer fra frøene af primulablomsten og har en række egenskaber. Huden gavner mest af alt gennem dennes regenererende, fugtgivende og blødgørende effekt. Hertil kommer, at ekstrakten også er en optimal modarbejder af de frie radikalier.
Proteasyl® (anti-aging ekstrakt)
Ekstrakten fra ært bekæmper hudens ældning på to måder: Nedbrydningen af ​​elastiske fibre falder betydeligt, og hudens elasticitet forbedres målbart. Den samtidige stigning i hudens fugtniveau fører til strammere, fastere hud, som du kan se og føle.
Regu-Age
Denne kombination af sojapeptider og rispeptider sammen med gærprotein udglatter huden, fugter den og beskytter den mod de skadelige virkninger af solens stråler. Peptiderne kan forhindre nedbrydningen af ​​de kollagene og elastine fibre. Samtidig aktiveres lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstoffer og dermed formidskes mørke rander og hævelser under øjnene markant. Den sarte hud i området omkring øjnene forbedres.
Sesamolie (fra kontrolleret, økologisk landbrug)
Denne indfødte olie er rig på umættede fedtsyrer og trænger godt ind i huden. Den har den enestående egenskab at regenerere det lipide lag af hornlaget, der giver intensiv pleje til bleg og ofte tør hud.
Sheasmør
De blødgørende og helbredende virkninger af dette naturlige vegetabilske fedt gør det særligt værdifuldt. Det beskytter huden mod udtørring, trænger ind i huden, således denbliver i perfekt stand til at genopbygge sine olier.
Solsikkeolie (fra kontrolleret, økologisk landbrug)
Blomsten der følger solens bane som altid vender sig mod lyset. Dette forklarer de særligt høje niveauer af linolsyre, palmitinsyre og oliesyre der findes i olien. α-tocopherol (E vitamin) beskytter cellerne mod frie radikalier og har anti-inflammatoriske virkninger. Takket være sin høje koncentration af linolsyre, giver solsikkeolie let og mild hudpleje. Takket være sine gode optagelsesevner, kan den bruges i produkter til lettere fedtet hud.
Soja ekstrakt
Denne grøntsagsekstrakt fremstillet ved en gæringsproces spiller en stor rolle i omstruktureringen af ​​huden. Alle fibrene i hudens elastiske støttevæv styrkes og opstrammes, mens skabelsen af ​​vigtige stoffer såsom collagen og elastin stimuleres.
Sphingosomes moist
Dette system af molekyler har kapacitet til at orientere sig på hudens overflade på en sådan måde, at den tiltrækker og neutraliserer vand- og fedtopløselige urenheder. Resultatet er den ekstraordinære rensende effekt, i tandem med intensiv fugtighedssalve og fremragende tolerance.
Sød mandelekstrakt
Dette stof er afledt af frøene fra den søde mandel. Det skaber et netværk af proteiner, der danner en elastisk film på og i huden for at skabe øjeblikkelig anti-rynke effekt. På trods af den elastiske film lavet på huden, er der ingen følelse af spændstighed eller klæbrighed. Teksturen af huden glattes på måder, du kan se og føle.
Vegetabilske proteiner (fra blomster af den hvide lupin)
Disse proteiner fremme opbygningen af ​​proteiner og lipider i huden, hvilket forbedrer hudens beskyttende funktioner. Evnen til at binde vand er optimeret, huden er beskyttet mod tab af vand og de ​​øvre lag af huden er parat til at modtage de aktive ingredienser, der følger.
Vitamin B3
Vitamin B3 (niacin) tilhører ​​gruppen af ​​vandopløselige vitaminer. Den er af afgørende betydning for en lang række metaboliske processer i den menneskelige organisme. Vitamin B3 er særligt involveret i syntesen af ​​fedtsyrer. Mangel på vitamin B3 kan føre til inflammatoriske forandringer i huden. Disse kendsgerninger understøtter en systematisk lokal påsmørelse af vitamin B3.
Æble stamceller ekstrakt
Denne aktive ingrediens er fremstillet af en schweizisk æble art, ”Uttwiler Spätlauber”, og er rig på plantenæringsstoffer, der kan forbedre vitaliteten af kroppens egne stamceller og forbedre regenerering af huden. Rynker udglattes og hudens fasthed og elasticitet forbedres.